Tatili pazarı yok…

Tatili pazarı yok…

Başkan Sarı, Lodos 'tan zarar gören mahalleleri inceledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı beraberinde ilçe Başkanı Metin Uysal, Meclis üyeleri ve bazı partililerle önce Ocaklar’ı ardından Turan mahallelerini ziyaret ederek lodos ’tan zarar gören vatandaşlara        Geçmiş olsun” dileğinden bulundu.

Başkan Sarı, Lodos fırtınası nedeni ile yaşanan olumsuzlukların bir bir tespit edildiğini en ısa zamanda giderilmesi noktasında çalışmalara başlanacağını söyledi.

Başkan Sarı, lodos afetinin boyutlarının beklenilenin çok üzerinde olduğunu Kapıdağ yarım Adası’nın yanı sıra Paşalimanı adasında da belli tahribatların tespit edildiğini söyledi.

Erdek Belediye Başkanı Sarı, daha önce yağmurla gelen felaketler olduğunu, o süreçte yapılan gözlem ve tespitler sonucu, yağmur sularından olumsuz etkilenen mahallelerin yağmur kanallarını reabilite ederek olumsuzlukları giderdiklerini söyledi.

Yaşamda bu tür beklenmeyen olayların geçmişte de olduğunu, gelecekte de olacağını ifade eden Başkan Sarı, yerel yönetim olarak yaşanan olumsuzluklara çözüm üretmek görevleri olduğunu söyledi.



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli